De Baanvereniging Haarlem is opgericht op 3 mei 2018 en bestaat in 2023 dus 5 jaar. De BVH is opgericht door alle verenigingen die gebruik maken van de ijsbaan Haarlem voor hun trainingen en wedstrijden. In die zin is de BVH de vereniging van verenigingen. De Algemene Ledenvergadering is het hoogste orgaan van de BVH, deze wordt twee maal per jaar gehouden in het café van Maarten op de ijsbaan.

Het bestuur van de BVH bestaat uit:

Leo Bakker, voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-53420445
Jacques ’t Hoen, vice voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-22219028
Hans de Boer, secretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-22489994
Gerrit Passenier, penningmeester, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-30129734
Louis van Rooden, administrateur

In samenwerking met de BVH zijn de volgende commissies actief op de ijsbaan Haarlem:

Commissie Langebaan Haarlem (CLH)
Voorzitter Leo Bakker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Hans de Boer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Commissie Jeugdschaatsen
Voorzitter R. Grigoleit    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris J. van Duijn

Marathon commissie
Voorzitter Tjierd Kooij    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Gerhard Vos

Baancommissie
Overlegorgaan voor alle commissies van de BVH, de Shorttrack en de Kunstschaatsvereniging Haarlem.
Voorzitter Jacques ’t Hoen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
secretaris Harry Steman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Systeembeheer
Contactpersoon Wouter ten Wolde, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast deze commissies zijn er ook andere disciplines op de ijsbaan actief, waarmee de BVH regelmatig contacten onderhoudt:

Shorttrack Haarlem
Coördinator Nadia Kersten-Pampiglione, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  06-55987276

Kunstschaats Vereniging Haarlem
Voorzitter Rogier Langeberg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.