Marathon

De marathoncommissie Haarlem (MCH) is verantwoordelijk voor alle praktische zaken rond het organiseren van marathonwedstrijden en jeugdmarathonwedstrijden. Dan kun je denken aan het maken van een wedstrijdkalender voor de marathons, jurysamenstelling, organisatie van gewestelijke en landelijke marathonwedstrijden, opleidingen voor juryleden, het organiseren van de baancompetitie en de jeugdmarathoncompetitie, contacten met de gewestelijke technische commissie marathon (GTCM) en het landelijke sectiebestuur marathon (SBM) van de KNSB. Ook talentontwikkeling en de baanselectie marathon valt onder de verantwoordelijkheden van de MCH.

De MCH samenstelling:

De proefmarathons voor spek en bonen van 8 oktober in Haarlem kunnen helaas niet doorgaan. Dit in verband met de slechte ijskwaliteit. Door de weersomstandigheden van de laatste dagen ligt er helaas te weinig ijs op de baan om deze wedstrijden door te kunnen laten gaan.

We zagen uit naar leuke wedstrijden met een mooi aantal deelnemers en vinden het heel jammer dat we jullie moeten teleurstellen. Voor volgend seizoen gaan we uit van betere omstandigheden en hopen dan weer op jullie deelname aan de proefmarathons.

Marathoncommissie Haarlem