Baanvereniging Haarlem

De Baanvereniging Haarlem (BVH) is de vereniging van alle schaatsclubs die op de ijsbaan Haarlem schaatsen. De BVH behartigt de belangen van die clubs naar de ijsbaan, faciliteert alle trainingen en wedstrijden op de ijsbaan en onderhoudt contacten met alle betrokkenen. Een aantal commissies die onder de BVH vallen opereren zelfstandig in de uitvoering van de diverse activiteiten. Op deze site vind u alle informatie van de BVH en de diverse commissies. De Baancommissie is nu het overlegorgaan tussen de diverse commissies van de BVH en de andere disciplines die gebruik maken van de ijsbaan zoals de Shorttrack en het Kunstschaatsen.

Voor alle trainers van onze verenigingen van de BVH op de ijsbaan Haarlem zal op zondagavond 26 november door Peter Rol Brouwer en Ilona de Groot, onze trainers van de baanselectie Haarlem een clinic gegeven worden. Het thema van de clinic is het rechte eind met eerst een theoretisch gedeelte en daarna een praktische gedeelte op het ijs.

Het eerste deel is in de bovenzaal van Maartens restaurant, de zaal is open vanaf 19.00uur. Start van het programma is om 19.30 uur met een uit uiteenzetting over dit onderwerp van ongeveer 45 minuten. Daarna gaan we het ijs op, dus iedereen zijn schaatsen meenemen. Afhankelijk van het verloop van het programma zal de avond rond 22.00 uur worden afgesloten. Dus alle trainers, kom op 26 november naar de ijsbaan voor een hele mooie, leuke clinic.